martes, 12 de noviembre de 2013

ACTORS DE BOLLYWOOD: SHAHRUKH KHAN

Shahrukh Khan va començar la seva carrera a la fi dels anys 80 actuant en diverses sèries de televisió. Al cinema va debutar-hi amb Dewaana, el 1992, guanyant el premi del "millor principiant" i des d'aleshores ha participat en més de 70 pel·lícules, obtenint una gran quantitat d'èxits comercials i de crítica. Durant la seva carrera cinematogràfica ja ha guanyat tretze Filmfare Awards (l'equivalent indi dels Oscars), set dels quals com a millor actor.
Mentre que algunes de les seves pel·lícules més conegudes, com Dilwale Dulhania Le Jayenge, Kuch Kuch Hota Hai, Chakde India o Om Shanti Om, s'han convertit en uns dels èxits més importants de Bollywood, d'altres com Kabhi Kushi Khabie Ghum, Kal Ho Naa Ho, Devdas, Veer-Zaara, Labhi Alvida Naa Khena o My Name is Khan han conquerit a més el mercat internacional, fent de Shahrukh Khan un dels actors més coneguts del cinema hindi.

A l’agost de 2013 ha estrenat Chennai Express amb l’actriu Deepika Padukone, de moment és la pel.lícula més taquillera de l’any!

No hay comentarios:

Publicar un comentario