sábado, 9 de noviembre de 2013

RECEPTA: CHAPATI, EL PA DE L'ÍNDIA

RECEPTA CHAPATI:
 

INGREDIENTS:  3 gots de farina integral (atta),  3/4 got d’aigua, 1 cullaradeta de sal i 2 cullaradetes d’oli
PREPARACIÓ: Barregem en un bol la farina i la barregem bé amb la sal. Afegim 2 cullaredetes d’oli i seguim barrejant. Anem afegint l’aigua mentre seguim barrejant. La massa té que ser suau i homogènia, que no s’enganxi a les mans. Per això s’ha afegir l’aigua poc a poc.
Deixem reposar 15 minuts. En una superfície amb farina, separem la massa en 5-6 boletes i anem formant “discos” d’uns  3mm d’expressor. No ha de quedar aire dins!
Calentem una paella, posem el chapati a cuinar i quan s’infli una mica és el moment de donar-li la volta! Quan hi hagi petites taques torrades a ambdós costats és la senyal que ja està fet!! Deliciós si hi posem guee (mantega purificada). Servir immediatament, ben calentet!


No hay comentarios:

Publicar un comentario